Termékek Menü
   

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a DecorMagic Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az DecorMagicKft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az DecorMagic Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.vaniliavarazs.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: DecorMagic Kft.
A szolgáltató székhelye: 5100 Jászberény, Gorkij u. 3.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: 1162 Budapest, Sarkad u. 67.
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 16-09-012559
A szolgáltató adószáma: 22985266-2-52
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság
A szolgáltató telefonszáma: + 36 06 30 473 0747
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe:
info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala:
www.shoprenter.hu
f